Borcha_Vlad Karakter Başvurusu

87 views
İsim:Borcha_Vlad
Din:İslamiyet/Sünni
Meslek:Balık Avcılığı
Hikaye:Borcha Vlad Kostantinepolis te Doğmuştur.Babası Bir Asilzadedir.Bebekken Ayasofya Kilisesinde Ortados Hristiyan Olarak Vaftiz Edildim.8 Yaşımdan itibaren kılıç kullanmayı,Okuma yazmayı,Diplomasi işleri ders olarak görmeye başlar.Borcha 14 yaşına geldiğinde Babası İyice Yaşlanır Ve Hastalanır.Babasına Bakmak Zorunda Olan Borcha.Balıkçılık işine başlamıştır.23 yaşımda iken Babam Ölür.Ben Balıkçılk işinde Usta Olmuştum Marmara denizinde güzel balıklar Yakalardım.Yaşım 28 Olduğunda Arkadaşlarla beraber Marmara denizine değil Karadenize gitme kararı aldık.Karadenize vardığımızda Güzel Balıklar tuttuk.Tekneyle Eve gelirken Kostantinepolis Şehrine Katolik hristiyanların saldırdığını gördük.Yapabileceğim bir şey yoktu Kostantinepolisten gitmek zorunda kaldık Doğruca Selçuklu devletine gidicektik. Oradan Trabzon Rum İmparatorluğuna varacaktık.Ama Ben islamiyeti gördüm ve Selçuklu devletini seçtim , selçuklu devletinde kalma kararı aldım.Arkadaşlarım Trabzon Rum İmparatorluğuna Gitmek istediler onları tutmadım Ve şimdi başıma neler gelecek devamını göreceğiz. (NOT:Borcha Vladın 1 Balık Mızrağı ve Birazcık Dinarı Var)
Rol Örneği:Borcha Balık Mızrağı ile başbaşa marmara denizine karşıbalık tutcaktı.
Borcha:/me sağ eliyle sol ayağındaki botunu çıkarır,sol eliyle de sağ ayağındaki botu çıkarır.
Borcha:/me balık mızrağını Sırtındaki kabından sağ eliyle çıkarır.
Borcha:/me Mızrağını Sağ eliyle balıkları tutmaya çalışır.
GUİD:4497584
STEAM LİNK :  https://steamcommunity.com/profiles/76561198846393099/
Reply